Tjenester

Byggmester Atle Karlsen er spesialist på rehabilitering og restaurering av bygg. Godt håndverk er det som driver oss, og utfordringer er det vi trives best med. I et rehabiliteringsprosjekt vil det alltid være behov for å komme opp med gode løsninger, og vi har lang erfaring med å løse de fleste problemer.

Vi utfører alle typer rehabiliterings jobber, smått og stort.

Takarbeider er noe vi har lang erfaring og mye kompetanse på. I en by som Bergen vet vi at tette tak er det viktigste for alle huseiere, men også at tak er utsatt for kraftigere slitasje enn andre steder i landet. Derfor er det viktig at de som skal vedlikeholde eller rehabilitere taket ditt har den kunnskapen som trengs for å gjøre en grundig og solid jobb.

Vi er autorisert servicebedrift for Norgesvinduet AS, og tilbyr også vinduer og dører derfra til meget konkurransedyktige priser.

Vi ønsker selvsagt også å montere disse for deg!  Vi har også lang erfaring/kompetanse på montering av alle typer Velux-vinduer. Ta kontakt med oss i dag for et god tilbud.

Byggmester Atle Karlsen kan ellers ta ethvert byggeoppdrag, ta kontakt i dag for å diskutere dine behov og sammen kan vi legge en plan for å gjennomføre ditt prosjekt.

Kontaktinformasjon

Kontakt oss

Ta kontakt idag for å avtale gratis befaring og få et uforpliktende pristilbud.